2013 m. balandžio 25 d., ketvirtadienis

PAVASARIS SODYBOJE

 
Kai iš miesto savaitgaliui nuvažiuoji į sodybą, papuoli į kitą erdvę, kur taip pat pavasaris, augalija, gyvybė, bet viskas kiek kitaip nei namuose. Ten visko daug daugiau: ploto, dangaus, žemės, garsų ir tuo pačiu tylos. Darbelių taip pat daugiau, bet visada yra pavojus nieko nenuveikti, nes jautiesi kaip užburtas ir bandai stabdyti akimirką, laiką. Užsižiūri, užsikvėpuoji, užsikaifuoji :) ir žiūrėk, jau pusdienis praėjo, o planuoti darbai dar nepajudėjo iš vietos. Bet kartais taip nieko nesinori daryti, o tiesiog  būti čia ir dabar ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




6 komentarai:

  1. Pažįstamas jausmas :)
    Užburiančios nuotraukos, Aukse!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Halina !
      Gera pajusti tą gamtoje buvimo grožį ir užsimiršimą apie kažkur egzistuojantį skubantį miesto pasaulį. Smagu turėti bendraminčių ;)

      Gražaus ir saulėto savaitgalio !

      Auksė

      Panaikinti
  2. Aykse, весна в городе -шум, стук, грохот, крики. На природе, на даче - тишина, только птицы, ветер или дождь стучит. Главное -тишина!
    Красивые фото!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Да, Надежда, главное эта блаженная тишина, которую так приятно слушать и иногда забыться о всех повседневных заботах и работах, которые не кончаются :).

      Так я и пожелаю в эти выходные послушать тишину :)

      Ауксе

      Panaikinti
  3. Aukse, какие изумительные фотографии! Я не могла оторвать глаз от деревьев и леса. Он весенний и еще не совсем проснувшийся. И первые цветы такие красивые и нежные!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Кая, от тебя очень приятно услышать такой комплимент, спасибо :)
      В этом весеннем лесу как бы и хаос, даже не знаешь на что надо сосредоточится, но вместе с тем там так хорошо быть и смотреть вокруг, очень успокаивает. Даже забываешься в этой тишине о всем повседневнoм.

      Хороших солнечных весенних выходных, Кая !

      Ауксе

      Panaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...